Over mij

Djazzo is Wendy-Jane Quaijtaal

Ik heb een universitaire opleiding gevolgd, aangevuld met specifieke postdoctorale en post-HBO opleidingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en projectmanagement. Afgelopen jaar heb ik trainingen gevolgd op gebied van zelforganisatie (op basis van de de visie/ het boek 'reinventing organizations' van Laloux) en en 'appreciative inquiry' (waarderend onderzoeken). Ik heb de 11-daagse leergang 'corporate antropologie' gevolgd. Hiermee leg ik steeds meer de focus op organisatieontwikkeling vanuit de teams en vanuit een positieve insteek. Cultuur, proces en verbinding komen hierin steeds meer samen als ingredienten voor verandering. Deze leergang wordt vervolgd met een training 'Deep Democracy' in 2020.

 

Ik ondersteun organisaties in de rol van strategische adviseur, projectleider, proces- of teambegeleider, interimmer, trainer of gastspreker binnen de branches zorg en welzijn. Voor een certificerende instelling in de zorg word ik regelmatig ingezet als leadauditor. Bij grotere of specifieke opdrachten werk ik samen met collega's uit mijn netwerk. Momenteel ben ik in vaste dienst bij Wij zijn JONG als manager kwaliteit en veiligheid.

 

Mijn maatschappelijke betrokkenheid uit zich door het geven van gastcollega's bij hoge scholen. En ik ben lid van de Raad van Toezicht  (profiel kwaliteit en zorg) bij Stichting Liz. 

 

Kernwaarden

Ik sta voor:

  • Plezier (passie, gedreven, humor, uitstraling) 
  • Groei (als persoon én een organisatie laten groeien, win-win)
  • Persoonlijke (laagdrempelig, toegankelijk, relatie)
  • Duurzaam (gedegen, verantwoord, ethisch)