Over mij

Djazzo is Wendy-Jane Quaijtaal

Ik heb een universitaire opleiding gevolgd, aangevuld met specifieke postdoctorale en post-HBO opleidingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en projectmanagement. Afgelopen jaar heb ik trainingen gevolgd op gebied van zelforganisatie (op basis van de de visie/ het boek 'reinventing organizations' van Laloux) en en 'appreciative inquiry' (waarderend onderzoeken). Dit jaar volg ik de 11-daagse leergang 'corporate antropologie'. Hiermee leg ik steeds meer de focus op organisatieontwikkeling vanuit de teams en vanuit een positieve insteek. Cultuur, proces en verbinding komen hierin steeds meer samen als ingredienten voor verandering.

 

Ik ondersteun organisaties in de rol van strategische adviseur, projectleider, proces- of teambegeleider, interimmer, trainer of gastspreker binnen de branches zorg en welzijn. Voor een certificerende instelling in de zorg word ik regelmatig ingezet als leadauditor. Bij grotere of specifieke opdrachten werk ik samen met collega's uit mijn netwerk.

 

Mijn maatschappelijke betrokkenheid uit zich door de begeleiding van ‘dilemma workshops’ bij vierde jaarsstudenten Bedrijfskunde, Accountancy en HRM bij Avans Hogeschool. Ook geef ik regelmatig gastcolleges. En ik ben lid van de Raad van Toezicht  (profiel kwaliteit en zorg) bij Stichting Liz. En tot slot ben ik teamcaptain voor ons familie- en vriendenteam die in 2019 mee gaat doen met de Roparun. 

 

Kernwaarden

Ik sta voor:

  • Plezier (passie, gedreven, humor, uitstraling) 
  • Groei (als persoon én een organisatie laten groeien, win-win)
  • Persoonlijke (laagdrempelig, toegankelijk, relatie)
  • Duurzaam (gedegen, verantwoord, ethisch)